Testimoniale

Prof. Dr. Radu Badea
Preşedinte SRUMB
Profesionalism, dinamism, eficiență. Acestea sunt câteva dintre caracteristicile firmei MedEvents. Este un grup de tineri entuziaști, foarte buni organizatori, cu o minunată capacitate de a fi peste tot, în toate punctele “fierbinți” ale unei manifestări științifice, fără a fi însă, bătător la ochi sau deranjant. Dimpotrivă, cu promptitudine, cu rezultate imediate și foarte bune, care asigură bunul mers al evenimentului și care îi asigură succesul.  Un eveniment care se organizează în parteneriat! Pentru că MedEvents vine cu soluții personalizate, fiind în acest fel un adevărat “proiectant” de manifestări științifice. Ar mai fi de adaugat utilizarea profesională a mijloacelor de comunicare actuale care, prin pagini de web atractive, creeaza vizibilitate. In final, certitudinea ca ceea ce s–a convenit se va intâmpla! Evident, într–o lume foarte dinamică, respectarea convențiilor este esențială.
Emil Buiga
Președinte OAMMR Cluj

În perioada 26.09 – 29.09.2012, a avut loc A X-A Conferință Națională cu participare internațională a Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, la Grand Hotel Italia, Cluj-Napoca. Această manifestare a fost organizată de filiala Cluj în colaborare cu firma S.C. Evenimente Medicale S.R.L.

Firma S.C. Evenimente Medicale S.R.L. s-a ocupat de toate aspectele administrative și organizatorice legate de această manifestare științifică.

Reprezentanții firmei au dat dovadă de un adevărat profesionalism în realizarea tuturor activităților, ocupându-se de organizarea evenimentului până la cel mai mic detaliu.

Recomandăm firma S.C. Evenimente Medicale S.R.L., cu toată încrederea, pentru organizarea unor manifestări științifice.

Contact Rapid

Telefon: +40 264 700 194
Fax: +40 264 700 194
E-mail: contact@eventsdesign.ro

Newsletter EventsDesign