Informații Generale

Locaţia şi data

CENTRUL REGIONAL DE AFACERI TIMIŞOARA, Bulevardul Eroilor de la Tisa, nr. 22, Timișoara

18-21 OCTOMBRIE, 2017

Organizatori

Societatea Română de Ortopedie și Traumatologie – SOROT

Limba oficială a evenimentului

Prezentările vor fi susținute în limba română și/sau engleză

Educaţie Medicală Continuă

Al XVII-lea Congres Național de Ortopedie și Traumatologie este creditat de către Colegiul Medicilor din România cu 18 puncte de Educaţie Medicală Continuă.

Certificat de Participare

Fiecare participant va primi o diplomă de participare care va putea fi ridicată de la secretariat, începând cu data de 20 octombrie, ora 13.

Secretariatul Congresului

Secretariatul Congresului va fi amplasat la CENTRUL REGIONAL DE AFACERI TIMIŞOARA, Bulevardul Eroilor de la Tisa, nr. 22, Timișoara.

Programul secretariatului:

  • Miercuri, 18 Octombrie, 2017, 08:00 – 19:00
  • Joi, 19 Octombrie, 2017, 08:00 – 19:00
  • Vineri, 20 Octombrie, 2017, 08:00 – 18:00

 

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi operatorul evenimentului la adresa de email: sorot@eventsdesign.ro, telefon: +40 729 964 420 sau să completaţi formularul corespunzător secţiunii contact de pe site.

Mapa Congresului

Fiecare participant va primi de la secretariat mapa evenimentului, conţinând materialele Congresului şi pe cele ale sponsorilor.

Ecusoane

Participanţii sunt rugaţi să poarte ecusonul pe toată durata evenimentului.

Accesul la Internet

Participanţii vor avea acces la internet în incinta locației. Parola de acces va fi trecută în cartea de program a evenimentului sau va putea fi obţinută de la secretariat.

Accesul în spațiul de desfășurare al Congresului

În baza ecusonului primit odată cu înregistrarea la eveniment, participanții vor avea acces în spațiul de desfășurare al Congresului. Alegerea locurilor se va face în baza principiului ,,primul venit, primul servit”.

Vă recomandăm să vă deplasați din timp în spațiul de desfăşurare al sesiunilor.

Informații pentru lectori

Vă rugăm să depuneți materialele digitale la Secretariatul Congresului cu cel puțin 3  ore înaintea orei programate pentru prezentarea dumneavoastră. Sunt acceptate spre prezentare doar materialele digitale care respectă condițiile tehnice impuse odată cu înregistrarea abstractului dumneavoastră.

Neîncadrarea în acest interval orar sau în criteriile tehnice enunțate poate crea un impediment pentru buna desfăşurare a prezentării materialului dumneavoastră.

Politica Media

Fotografierea și filmarea în timpul congresului sunt permise doar cu acordul scris al Coordonatorului Media al evenimentului, care poate fi contactat la Secretariatul Congresului.

Catering

Pauzele de cafea și prânzurile vor fi servite conform programului.

Electricitate

Rețeaua electrică în România funcționează la 230 volți și frecvență de 50 Hz. Întrerupătoarele prezintă două orificii rotunde. În cazul în care se utilizează instrumente electrice incompatibile va fi nevoie de un adaptor.

Medicamentele și primul ajutor

O serie de medicamente pot fi cumpărate fără rețetă de la orice farmacie. Pentru alte preparate veți avea nevoie de o rețetă eliberată de un medic. În caz de urgențe medicale sau de altă natură, vă rugăm să apelați numărul unic de urgență 112.

Răspundere și asigurări

Societatea Română de Ortopedie și Traumatologie – SOROT cât și operatorul Congresului nu își asumă răspunderea pentru rănirea persoanelor sau distrugerea de proprietate pe parcursul evenimentului. Tuturor participanților li se recomandă să preîntâmpine/evite orice rănire/distrugere a persoanelor sau a bunurilor.

Pierdut și Găsit

Bunurile găsite se pot preda Secretariatul Congresului. Pentru a raporta pierderea unui bun vă rugăm să vă adresați Secretariatului.

Telefoane mobile

Vă rugăm să închideți telefoanele mobile pe tot parcursul sesiunilor.

Fumatul

Fumatul este permis doar în locurile special amenajate.

Contact

Professional Congress Organiser

 

 

 

 

Persoana de contact: Paula Coman

Telefon: +40 729 964 420

E-mail: sorot@eventsdesign.ro

Al XVII-lea Congres Naţional de Ortopedie
şi Traumatologie