Termeni și condiții

Despre noi
Acest site comercial este un serviciu suplimentar pus la dispoziție clienților săi de către S.C. Design Evenimente SRL, cu sediul social în Str. Victor Babeş, Nr. 3, Ap. 5, Cluj-Napoca, România, înregistrată sub nr. J12/23/2013, CUI RO31058797, mai jos numita EventsDesign.
Acesta este o platformă de rezervare online, care va oferta posibilitatea de a căuta și rezerva camere de hotel/pensiune în Cluj Napoca.

Acceptarea Termenilor si Conditiilor
Prin accesarea, căutarea, utilizarea platformei și prin efectuarea unei rezervări, confirmați faptul ca ați citit, înțeles și sunteți de acord cu toți termenii și condițiile mai jos precizate.

Informațiile publicate
EventsDesign oferă prin intermediul platformei informații cu titlul general, cu scop consultativ. Informațiile existente pot suferi modificări oricând, fără notificare prealabilă.
În cazul in care sesizați erori de conținut pe această platformă vă rugăm să ne informați (utilizând adresa de email: cazari@eventsdesign.ro ) pentru a ne putea îmbunatăți serviciile.

Efectuarea unei rezervări
o Se completează formularul de rezervare
o Se verifică datele introduse
o Se confirmă datele introduse
o Formularul de rezervare va fi transmis către adresa de e-mail a unității de cazare solicitată
o Personalul unității de cazare se va angaja în preluarea și prelucrarea solicitării dvs.
o Se va trimite un email de confirmare/infirmare de către personalul unității de cazare pe adresa dvs. de email.

Orice rezervare efectuată pe această platformă exprimă intenția dvs. de a achiziționa un serviciu turistic (cameră de hotel/pensiune) de la unitățile de cazare.
Rezervând o cameră prin intermediul platformei, intrați într-o relație contractuală directă (care obligă din punct de vedere juridic) cu unitatea de cazare unde faceți rezervarea.
Toate serviciile turistice publicate pe platformă sunt supuse variabilității în funcție de disponibilitatea unităților de cazare.

Termenii și condițiile unităților de cazare se vor aplica adițional Termenilor și Condițiilor acestei platforme.

Tarife
Tarifele sunt exprimate in Euro.
Tarifele la hoteluri includ taxa locala de 1%, TVA de 9%, mic dejun tip buffet, cât și alte facilități puse la dispoziție de hotel.
Tarifele la pensiuni includ taxa locala de 1% si TVA de 9%, micul dejun poate fi achizitionat la cerere.

Anulari/modificări
Prin efectuarea unei rezervări la o unitate de cazare, acceptați și sunteți de acord cu politica de anulare și neprezentare și cu orice termeni și condiții suplimentare ale unității respective, care se pot aplica rezervării sau sejurului dvs.
Daca doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs., vă rugăm să faceți referire la e-mailul de confirmare și să urmați instrucțiunile transmise prin acest e-mail. În anumite cazuri este posibil sa nu puteți anula / modifica serviciile turistice contractate sau va trebui sa respectați anumite cerințe pentru aceste acțiuni, în conformitate cu politica de anulare și neprezentare a hotelului.

Plata
În anumite cazuri, personalul unității de cazare poate sau nu să solicite garantarea rezervării, garantarea urmând a se va face cu o carte de credit.

În funcție de termenii și de condițiile impuse de unitățile de cazare, la momentul rezervării vi se poate cere plata integrală sau parțială a serviciului rezervat; plata va fi efectuată în contul hotelului, sau se va achita integral la recepția hotelului
Tariful se achită în lei la cursul official BNR, valabil pentru ziua în care se face plata.
Pentru a consulta cursul de schimb vă rugăm accesați www.cursbnr.ro
Toate tarifele pot fluctua datorită modificării cursului de schimb.

Obligatiile utilizatorului
Obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afișa, licenția sau reproduce conținutul acestui site cu excepția utilizării în scop personal și necomercial a unei singure copii a informației conținută în site.

Responsabilitatea EventsDesign
EventsDesign este responsabilă de actualizarea informațiilor prezente pe site.
EventsDesign nu este responsabilă de calitatea serviciilor unităților de cazare.
EventsDesign nu garantează și nu intermediază nicio rezervare.