Hotel Seven

Hotelul SEVEN este situat în imediata apropiere a centrului din Cluj – Napoca, pe str. Gruia nr. 2, exact în locul, pe care localnicii îl numesc “7 Străzi”. Hotelul se află amplasat central în zonă rezidenţială, aproape de stadionul clubului de fotbal CFR 1907 la aproximativ 700 m de gară, în vecinătatea celor mai apreciate magazine, restaurante şi cluburi şi a celor mai importante obiective turistice ale oraşului, beneficiind astfel de acces facil.
Amplasat într-o clădire nouă care se încadrează perfect în atmosfera unuia dintre cele mai mari oraşe ale Transilvaniei, Hotel SEVEN*** creează pentru dumneavoastră spaţiul oficial al unei întâlniri de afaceri sau conferinţe, cât şi atmosfera relaxantă şi primitoare pentru un sejur excelent.
Hotelul are 3 etaje şi 30 de camere single, duble sau garsoniere, cu mobilă proiectată şi realizată în Italia, special pentru acest hotel.
Design-ul camerelor este concentrat pe crearea unei atmosfere relaxante, care oferă călătorului aflat în interes de afaceri sau vacanţă activă mult dorita stare de bine şi confort la cele mai înalte standarde.
Intr-o ambianţă avangardistă şi o atmosferă confortabilă, bucătarul şef vă oferă o mare varietate de preparate şi arome contemporane, care vă încântă atât văzul, cât şi gustul.


Tarife recepție
Tip cameră Tarif
STANDARD SINGLE 36 Euro
STANDARD DOUBLE 43 Euro
Tarife EventsDesign
Tip cameră Tarif
STANDARD SINGLE 36 Euro
STANDARD DOUBLE 43 Euro