Lol et Lola Hotel

Hotelul Lol et Lola*** este amplasat într-o grădină liniștită, cu verdeață din centrul orașului Cluj-Napoca și oferă camere decorate individual, punct de încărcare pentru vehiculele acționate electric și acces gratuit la conexiunea WiFi.

Fiecare dintre camerele Hotelului Lol et Lola*** este decorată diferit, este izolată fonic și include sistem de acces inteligent și TV cu ecran plat. Băile private au sistem de încălzire prin pardoseală, articole de toaletă gratuite, uscător de păr și oglindă cosmetică. Unele camere au balcon.

Micul dejun este de tip bufet, cu preparate internaționale și tradiționale. Proprietatea pune la dispoziție o recepție cu program nonstop și un serviciu de spălătorie, disponibil la un cost suplimentar. Hotelul oferă un serviciu de transfer la/de la aeroport, la un cost suplimentar.

Grădina Botanică se află la 650 de metri, iar Piața Unirii este la 800 de metri de Hotelul Lol et Lola. Stadionul Cluj Arena se află la 2,9 km, iar Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj-Napoca este situat la 9,6 km. În cadrul proprietății există o parcare privată pentru 30 de autovehicule.

 


Tarife recepție
Tip cameră Tarif
STANDARD SINGLE 75 Euro
STANDARD DOUBLE 89 Euro
Tarife EventsDesign
Tip cameră Tarif
STANDARD SINGLE 62 Euro
STANDARD DOUBLE 71 Euro