Grand Hotel Napoca

Grand Hotel Napoca este amplasat pe malul râului Someș, la doar 250 de metri de Parcul Central al orașului Cluj-Napoca. Grand Hotel Napoca este la 2 minute de centrul vechi al orașului, foarte aproape de stadionul Cluj Arena și Sala Sporturilor și la 20 de minute de Aeroportul Internațional Cluj-Napoca. Poziția sa, oferă clienților săi un acces facil la toate obiectivele turistice ale orașului Cluj-Napoca.
Grand Hotel Napoca a fost renovat de curând și de aceea spațiile de cazare ale hotelului sunt caracterizate printr-un decor elegant și modern. Printre spațiile de cazare, avem clasificate camere la 3 și 4 stele totalizând un număr de peste 150 de camere.
Fiind cel mai mare centru de conferințe din Transilvania, Grand Hotel Napoca se poate mândri cu săli de conferințe spațioase și luminoase dotate cu aparatură la cele mai înalte standarde, dispus să satisfacă cerințele oricărui organizator de evenimente. Capacitatea totală a sălilor de conferințe este de 4000 de locuri și 1600 de locuri într-o singură sală, Europa.
Pe lângă sălile destinate turismului de business, Grand Hotel Napoca își oferă spațiile de evenimente și pentru organizarea de nunți, banchete, mese festive prin restaurantele hotelului unde se pot organiza până la 5 evenimente sociale odată în 5 săli diferite ca dimensiuni și amplasare.


Tarife recepție
Tip cameră Tarif
STANDARD SINGLE 75 Euro
STANDARD DOUBLE 85 Euro
Tarife EventsDesign
Tip cameră Tarif
STANDARD SINGLE 55 Euro
STANDARD DOUBLE 65 Euro