Grand Hotel Italia

Grand Hotel Italia***** se naște din excepționalul talent antreprenorial al domnului Antonio Batani și se adaugă grupului “Select Hotels Collection“, care are o recunoaștere internațională.
Hotelul se înalță deasupra Clujului oglindindu-se în primitoarea liniște a naturii, oferindu-vă totodată o vedere panoramică asupra întregului oraș.
Grand Hotel Italia este situat la doar 5 minute de centrul istoric al orașului și la 20 minute de Aeroportul Internațional Cluj-Napoca. Este locul ideal pentru a gusta din farmecul încântător al Transilvaniei, beneficiind în același timp de servicii de înaltă clasă pe toată durată sejurului dumneavoastră.
Grand Hotel Italia îmbină eleganța și design-ul impunător, punând la dispoziția dumneavoastră 187 camere confortabile, un  American Bar care  vă va ademeni cu un „Light Menu” în care veți regăsi specialități atent selecționate  din bucătăria italiană, cocktail-uri internaționale și divertismente muzicale, un Centru de Congrese cu cele mai moderne dotări tehnice și, în curând, un SPA pentru a vă regăsi echilibrul fizic și spiritual.


Tarife recepție
Tip cameră Tarif
CLASIC SINGLE 150 Euro
CLASIC DOUBLE 160 Euro
DELUXE SINGLE 200 Euro
DELUXE DOUBLE 210 Euro
Tarife EventsDesign
Tip cameră Tarif
CLASIC SINGLE 75 Euro
CLASIC DOUBLE 85 Euro
DELUXE SINGLE 95 Euro
DELUXE DOUBLE 105 Euro