ApartHotel Gutinului

ApartHotel Gutinului*** este prima locație din Cluj-Napoca dedicată prin construcție apartamentelor de închiriat în regim hotelier.
Situat într-o zonă centrală liniștită, aproape de Grădina Botanică, ApartHotel Gutinului*** oferă oaspeților o ședere plăcută și relaxantă, alături de o panoramă minunată. Suntem soluția perfectă atât pentru oamenii de afaceri cât și pentru turiștii care doresc mai multă libertate, mai multă independență, mai mult spațiu și mai mult confort.
Vă oferim 6 garsoniere (Buget: 19 mp – situată la demisol; Standard: 25 mp – situată la demisol;
Superior: 28 mp – situată la parter) și 4 apartamente cu 2 camere (bucătărie, living cu canapea extensibilă și dormitor) renovate complet în anul 2014. Băile sunt dotate cu cadă de baie/dușuri și au aerisire naturală. Fiecare spațiu de cazare poate găzdui între 2 și 4 persoane.
Check-in-ul și check-out-ul se fac la Hotel Capitolina City Chic***, Str. Victor Babeș nr. 35, la 5 minute de mers pe jos. Tot la Capitolina City Chic*** puteți servi și micul dejun contra unei taxe suplimentare de 7 Euro/persoană.
* În garsonieră se pot caza până la 2 persoane. Tarifele sunt per spatiu de cazare, in limita numarului maxim de persoane. Pentru a 3-a persoana se poate pune pat suplimentar: 45 Ron/pat.
** În apartament se pot caza până la 4 persoane. Tarifele sunt per spatiu de cazare, in limita numarului maxim de persoane. Pentru a 5-a persoana se poate pune pat suplimentar: 45 Ron/pat.


Tarife recepție
Tip cameră Tarif
GARSONIERA BUGET 42 Euro
GARSONIERA STANDARD 45 Euro
GARSONIERA SUPERIOR 53 Euro
APARTAMENT 2 CAMERE 82 Euro
Tarife EventsDesign
Tip cameră Tarif
GARSONIERA BUGET 35 Euro
GARSONIERA STANDARD 37 Euro
GARSONIERA SUPERIOR 43 Euro
APARTAMENT 2 CAMERE 65 Euro